Sessió d’Improvisació Lliure #3 a l’Octubre amb Edu Comelles

Sessió d’Improvisació Lliure #3
29.06.2017 |19.30h a la sala d’actes

Edu COMELLES, electrònica
Avelino SAAVEDRA, bateria processada i objectes
Josep Lluís GALIANA, saxos

Edu Comelles viu i treballa a València, és creador sonor, músic i gestor cultural. Actualment es troba involucrat en diversos projectes, individuals i col·lectius, que entren en relació directa amb la creació sonora contemporània, el paisatge sonor o la música experimental.
Les seues obres han estat exposades a centres d’art com LABoral de Gijón, Espai Rambleta, Lo Pati CCCB, Caixafòrum o Arts Santa Mònica a Barcelona, la seua ciutat natal. Les seues composicions han sonat per tot el món en certàmens com Ars Electronica d’Àustria, el Festival Tsonami a Xile o el MAMM de Medellín (Colòmbia), entre molts d’altres.
Comelles ha publicat una vintena de treballs discogràfics, entre projectes en solitari i en formacions, a segells com Spa.RK, Fluid Audio, Impulsive Habitat, Surrism, Mandorla…
Ha actuat a Mutek, el Museu Reina Sofia de Madrid, el MUAC de Mèxic DF, en el Sónar 2013 amb Cello + Laptop (projecte que comparteix amb Sara Galán), en el Festival Fase de Berlin o en el català Eufònic.
Des de l’any 2007 dirigeix Audiotalaia, una plataforma digital o netlabel dedicada a l’edició, producció i difusió de música experimental i art sonor sota llicències Creative Commons.
Actualment és el comissari a càrrec de la Secció d’Art Sonor i Músiques Experimentals del Festival Internacional de Música Contemporània de València, Ensems. Ha estat comissari del cicle Espai Sonor a l’EACC de Castelló entre els anys 2016 i 2017. A València, entre 2010 i 2014 fou el director artístic dels cicles de concerts Herzios, Off-Herzios i Off-Herzios / La Gallera Sona, tot programant una seixantena de concerts entre diversos espais i sales d’art de València.
En el seu vessant acadèmic, Comelles és doctor en Belles Arts, Màster en Disseny de So per la Universitat d’Edimburg i Màster en Arts Visuals i Multimèdia per la Politècnica de València. Alhora, i juntament amb Fernando Ortuño i a l’EASD de València, desenvolupa un projecte d’investigació que planteja models expositius per a l’art sonor i les músiques experimentals.

La informació sobre Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra es pot trobar en aquest enllaç.

Cicle organitzat per l’Octubre CCC amb la col·laboració del Laboratori per a la Investigació de Processos Creatius Contemporanis AD LAB i el segell discogràfic Liquen Records.
Entrada en taquilla: 5€
Reserva telefònica d’entrades al 963157799

About Gali

saxophonist ~ improviser ~ writer ~ editor