Sessió d’Improvisació Lliure #2 a l’Octubre amb El Pricto i Quique Téllez

Sessió d’Improvisació Lliure #2
25.05.2017 | 19.30h a la sala d’actes

EL PRICTO, saxo alt i clarinet
Josep Lluís GALIANA, saxos soprano i tenor
Quique TÉLLEZ, contrabaix
Avelino SAAVEDRA, bateria

EL PRICTO. Nascut a Veneçuela el 1977, és compositor, director i intèrpret de música d’avantguarda i viu a Barcelona des de 2001. Ha tingut una llarga carrera com a productor musical, el 2008 va formar el grup Filthy Habits Ensemble i el 2011 el segell Discordian Records. Des d’octubre de 2013 ha actuat sovint al Jamboree de Barcelona, presentant dos nous repertoris amb música d’Igor Stravinski, Franz Zappa, Bernard Hermann o Gyorgy Ligeti, entre d’altres. Amb Reptilian Mambo ha enregistrat un disc en directe publicat en octubre de 2016. Actualment es dedica principalment a improvisar, compondre i produir projectes per a Discordian Records. També programa i presenta cada dimecres en el club Soda Acústic sessions d’improvisació amb diversos intèrprets de l’escena barcelonina, en ocasions amb convidats internacional. Com a docent, és professor de l’assignatura “Del free-jazz a la improvisació lliure” del Taller de Músics, Escola Superior d’Estudis Musicals.

QUIQUE TÉLLEZ. Nascut a València, Quique Téllez forma part, com a baixista, de la banda de post-hardcore Balano a finals dels anys noranta. Junt als germans Marcos i Fernando Junquera grava un disc per al segell Greyhead l’any 2000. Després d’uns anys apartat de l’escena musical, inicia estudis de contrabaix i participa en alguns combos de jazz a la ciutat de València. En els darrers anys ha realitzat diferents tallers d’improvisació lliure, impartits pel saxofonista Josep Lluís Galiana.

La informació sobre Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra es pot trobar en aquest enllaç.

Cicle organitzat per l’Octubre CCC amb la col·laboració del Laboratori per a la Investigació de Processos Creatius Contemporanis AD LAB i el segell discogràfic Liquen Records.
Entrada en taquilla: 5€
Reserva telefònica d’entrades al 963157799

About Gali

saxophonist ~ improviser ~ writer ~ editor